Op pad na de uitbehandeling

Na het uitbehandelen van een cliënt is het vaak lastig om concreet oefeningen aan te bieden. Het belang van bewegen is enorm, maar het aanbod met begeleiding is beperkt of financieel niet haalbaar.

Met een gevalideerde en motiverende methode, en met de beweegrichtlijn als leidraad, helpt QR-FIT om de huidige én toekomstige gezondheid van deze doelgroep te borgen.

Neem contact met ons op

gezondheid en bewegen

Erkend QR-FIT

partner

QR-FIT heeft in samenwerking met gemeenten en zorgprofessionals een speciaal valpreventie traject ontwikkeld. Bij het deelnemen en behalen van dit kosteloze traject mag jij jezelf erkend partner – langer vitaal noemen.

Meer over het valpreventie traject

Samen succesvol

Door alle belanghebbenden te betrekken, is het succes het grootst. Vanuit de verschillende invalshoeken zijn, en ontstaan er behoeften, wensen en noodzakelijkheden; de (semi-) overheid, buurtsportcoaches, huisartsen, beweegtherapeuten, sportverenigingen en meer. Allemaal met als doel mensen meer en verantwoord te laten bewegen.

De integrale aanpak van QR-FIT is om alle belanghebbenden met elkaar te verbinden en een gezamenlijke boodschap over te brengen naar de doelgroep. Samen één community vormen met als doel een gezondere samenleving. 

Valpreventie als integrale aanpak

Valpreventie is door de dubbele vergrijzing een belangrijker onderwerp dan ooit. In de gratis app is daarom een valpreventie programma beschikbaar voor alle gebruikers. Echter is borging binnen belangrijke stakeholder zoals fysiotherapeuten en huisartsen in de gemeente van nog een veel grotere waarde. Zo zorgen we samen voor gelukkige inwoners en minder druk op de gezondheidszorg. 

Spreek onze

zorg specialist

Onze zorg specialist Gerjan kan je alles vertellen over hoe je als zorgprofessional het beweegplatform van QR-FIT kunt inzetten.

Doe een contactaanvraag

gerjan@qr-fit.nl

 +31 487 25 1001