a

Voor organisaties

QR-FIT voor jouw gemeente

Wil jij jouw burgers de mogelijkheid geven om te voldoen aan de beweegnorm?

★★★★★

‘Ik ben zo enthousiast over de samenwerking en het concept van QR-FIT dat ik er reclame voor maak overal waar ik kom in het land. Ik vind het een concept dat op nog veel meer plaatsen uitgerold zou moeten worden!’ 

Martin Gommers – ABG-gemeenten

★★★★☆

‘Doordat we de route in Spaarndam hebben kunnen proeven waren we ervan overtuigd om zelf een QR-FIT route aan te schaffen. De input vanuit QR-FIT en de samenwerking met Spurd verliep snel!’

Oskar van Dijk – Gemeente Purmerend

★★★★☆

‘Bij de implementatie van de beweegroute verliep de communicatie met QR-FIT erg goed. De eerste activatie was verrassend en ondanks de grote leeftijdsverschillen deed iedereen leuk mee!’

Bertus Wierda – Gemeente Leeuwarden

★★★★☆

‘De QR-FIT beweegroutes in Westvoorne en Rockanje waren erg snel geplaatst. De eerste activatie was gezellig en mensen werden direct enthousiast!’

Vincent van Oudheusden – Gemeente Westvoorne

BEWEEGNORM

Laat inwoners aan de beweegnorm voldoen

Wij maken het graag voor iedereen mogelijk om mee te doen en meer in beweging te komen. Met QR-FIT wordt het voor veel meer mensen gemakkelijker en leuker om aan de beweegnorm te voldoen.

LEEFOMGEVING

Verbeter de leefomgeving van inwoners

Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen, naast functioneel, ook heel leuk kan zijn. Met QR-FIT creëren we samen een beweegvriendelijke leefomgeving. Onze oefeningen zijn beschikbaar op verschillende niveaus, waardoor de beweegroutes voor iedereen toegankelijk gemaakt worden.

SPORTINFRASTRUCTUUR

Sport- en beweegakkoord

QR-FIT houdt zich bezig met het mogelijk maken van inclusief sporten en bewegen in een duurzame sportinfrastructuur. Daarom sluit QR-FIT goed aan op het sport- en beweegakkoord.

JOGG-AANPAK

QR-FIT sluit aan bij de JOGG aanpak

Onze innovatieve beweegroutes sluiten uitstekend aan op het JOGG-ambitieakkoord 2020-2025.

Een beweegroute in jouw gemeente?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over QR-FIT en de beweegmogelijkheden die wij jouw organisatie of bedrijf te bieden hebben.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier, de mail of via de telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +31 487 52 1001

Deze gemeenten gingen jou voor!

Hét beweegconcept op maat

QR-FIT zet beweegroutes uit door heel Nederland. Deze routes kunnen wandelend of rennend worden afgelegd. Langs de routes worden QR-codes geplaatst. Na het scannen van de code ontvangt de gebruiker een conditionele of spierversterkende oefening waarvan de moeilijkheid is aan te passen naar het eigen niveau.

De beweegroutes worden met zorg uitgezet door het team van QR-FIT. Hiervoor werken wij nauw samen met verschillende leefstijlcoaches, buurtsportcoaches en beleidsmedewerkers.

 

Een samenleving in beweging is gezonder en vitaler

Mensen die genoeg bewegen zijn gezonder, gelukkiger en vitaler. Dankzij onze unieke beweegroutes komen mensen in beweging. Vitale mensen kampen minder vaak met gezondheidskwaaltjes en zijn kostenverlagend voor de WMO. Wij zorgen ervoor dat onze beweegroutes perfect aansluiten op de behoeften van elke gemeente en haar burgers.

Over de QR-FIT app

De QR-FIT app is gemaakt om mensen in beweging te brengen. In een oogopslag zie je alle beweegroutes en heb je toegang tot alle oefeningen.

Onze oefeningen zijn beschikbaar op verschillende niveaus. Dankzij deze niveaus beweeg je altijd op jouw manier in de openbare ruimte.

Het aanbod beweegoefeningen wordt elke dag vernieuwd waardoor elke dag een unieke beweegervaring is.

 

Download de app!

Onze app is gemakkelijk en gratis te downloaden op je mobiele telefoon. Download hem nu en neem zelf een kijkje!

QR-FIT is toekomstbestendig

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. We nemen ons concept met regelmaat onder de loep en zijn constant bezig met het verbeteren van onze app.

QR-FIT is en blijft innovatief en toekomstbestendig. Op onze roadmap zie je snel welke ontwikkelingen je kunt verwachten.

Hoe werkt QR-FIT voor gemeenten?

Meer informatie? Download onze brochure!

De unieke beweegroutes van QR-FIT zijn breed in te zetten voor de gehele maatschappij. Bekijk wat QR-FIT voor jouw gemeente kan doen!