De gezondheid en vitaliteit van de burgers in jouw gemeente verhogen?

Sport en bewegen mogelijk maken in de openbare ruimte, wat voor iedereen toegankelijk is en de leefomgeving beweegvriendelijker maakt?

Dat kan met QR-FIT!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw gemeente kan betekenen?

Deze gemeenten waren jou al voor:

Jouw gemeente gezond en vitaal!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw gemeente kan betekenen?

Sluit aan bij de JOGG aanpak!

Is jouw gemeente een JOGG gemeente of wilt deze gemeente in de toekomst uitgroeien tot JOGG gemeente? Het creëren van laagdrempelig sport- en beweegaanbod is hierbij van groot belang. In het JOGG ambitieakkoord 2020-2025 staat dat ingezet wordt op structurele en innovatieve ideeën. Mede daarom past QR-FIT goed binnen deze aanpak en het lokaal sportakkoord!

Kostenverlagend voor WMO!

De dienst van QR-FIT werkt kostenverlagend voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Sport- en beweegaanbod mogelijk maken voor iedereen om zo een gezondere en vitalere bevolking te creëren, resulteert in het feit dat inwoners langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Gebruiksvriendelijke app!

Het beweeggedrag van mensen wordt op een laagdrempelige manier verbeterd door in te spelen op de wensen, behoeften, technologische trends en ontwikkelingen. Door middel van een gebruiksvriendelijke app die voor iedereen toegankelijk is, is nu dè tool ontwikkeld die iedereen in beweging brengt!

Gezondheidsbevorderend beweegconcept voor gemeenten

QR-FIT biedt een compleet gezondheidsbevorderend beweegconcept aan. Binnen het beweegconcept zijn de beweegroutes met QR-codes in combinatie met de app hèt middel om (meer) te gaan bewegen. Bij het scannen van een QR-FIT code vanuit de app word je doorverwezen naar een spierversterkende of conditionele oefening. Vervolgens is er een keuze uit drie verschillende fitheidsniveaus: beginner, gemiddeld of gevorderd. Na het selecteren van het fitheidsniveau wordt er een oefening op maat geïllustreerd aan de hand van een video met uitleg en intensiteiten. Alle oefeningen achter de QR-codes rouleren eens per 24 uur, elke dag is dus een nieuwe uitdaging! De dienst van QR-FIT is altijd te gebruiken, je beweegt wanneer het jou uitkomt onder online begeleiding van professionals. Door middel van een goedwerkende app speelt QR-FIT in op langdurig effect en optimaal gebruikersgemak!

Jouw gemeente gezond en vitaal!

Het sporten bij een vereniging of sportschool vergt soms veel tijd en/of motivatie. Zou functioneel en flexibel sporten en bewegen in je eigen omgeving geen goede optie zijn? Het is laagdrempelig en kost minder tijd. Daarnaast is bewezen dat bewegen in de buitenlucht gezonder is dan binnen bewegen. Sporten in de buitenlucht zorgt voor een fysieke en mentale boost. Een gezond lichaam is een gezonde geest. Dit zorgt voor een verbeterde gezondheid, vitaliteit en productiviteit van de inwoners.

De unieke beweegroutes van QR-FIT zijn breed in te zetten voor de gehele maatschappij. Door de mogelijkheid om het beweegaanbod op maat te maken sluiten de beweegroutes uitstekend aan bij de wensen en behoeften van jouw burgers. De beweegroutes zijn geschikt voor mensen van jong tot oud, daarnaast zijn de beweegroutes zowel wandelend als hardlopend af te leggen. Door de makkelijk te gebruiken app die je uitdaagt om (meer) te bewegen en de online begeleiding van ons als professionals heb jij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging!