a

Meer informatie

QR-FIT voor jouw gemeente

Wil jij jouw burgers de mogelijkheid geven om te voldoen aan de beweegnorm?

Hoe werkt QR-FIT voor gemeenten?

Hèt beweegconcept op maat

QR-FIT zet beweegroutes uit door heel Nederland. Deze routes kunnen wandelend of rennend worden afgelegd. Langs de routes worden QR-codes geplaatst. Na het scannen van de code ontvangt de gebruiker een conditionele of spierversterkende oefening waarvan de moeilijkheid is aan te passen naar het eigen niveau.

De beweegroutes worden met zorg uitgezet door het team van QR-FIT. Hiervoor werken wij nauw samen met verschillende leefstijlcoaches, buurtsportcoaches en beleidsmedewerkers.

 

Een samenleving in beweging is gezonder en vitaler

Mensen die genoeg bewegen zijn gezonder, gelukkiger en vitaler. Dankzij onze unieke beweegroutes komen mensen in beweging. Vitale mensen kampen minder vaak met gezondheidskwaaltjes en zijn kostenverlagend voor de WMO. Wij zorgen ervoor dat onze beweegroutes perfect aansluiten op de behoeften van elke gemeente en haar burgers.

Over de QR-FIT app

De QR-FIT app is gemaakt om mensen in beweging te brengen. In een oogopslag zie je alle beweegroutes en heb je toegang tot alle oefeningen.

Onze oefeningen zijn beschikbaar op verschillende niveaus. Dankzij deze niveaus beweeg je altijd op jouw manier in de openbare ruimte.

Het aanbod beweegoefeningen wordt elke dag vernieuwd waardoor elke dag een unieke beweegervaring is.

 

Download de app!

Onze app is gemakkelijk en gratis te downloaden op je mobiele telefoon. Download hem nu, en neem zelf een kijkje!

QR-FIT is toekomstbestendig

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. We nemen ons concept met regelmaat onder de loep en zijn constant bezig met het verbeteren van onze app.

QR-FIT is en blijft innovatief en toekomstbestendig. Op onze roadmap zie je snel welke ontwikkelingen je kunt verwachten.

BEWEEGNORM

Laat inwoners aan de beweegnorm voldoen

Wij maken het graag voor iedereen mogelijk om mee te doen en meer in beweging te komen. Met QR-FIT wordt het voor veel meer mensen gemakkelijker en leuker om aan de beweegnorm te voldoen.

LEEFOMGEVING

Verbeter de leefomgeving van inwoners

Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen, naast functioneel, ook heel leuk kan zijn. Met QR-FIT creëren we samen een beweegvriendelijke leefomgeving. Onze oefeningen zijn beschikbaar op verschillende niveaus, waardoor de beweegroutes voor iedereen toegankelijk gemaakt worden.

SPORTINFRASTRUCTUUR

Sport- en beweegakkoord

QR-FIT houdt zich bezig met het mogelijk maken van inclusief sporten en bewegen in een duurzame sportinfrastructuur. Daarom sluit QR-FIT goed aan op het sport- en beweegakkoord.

JOGG-AANPAK

QR-FIT sluit aan bij de JOGG aanpak

Onze innovatieve beweegroutes sluiten uitstekend aan op het JOGG-ambitieakkoord 2020-2025.

Een beweegroute in jouw gemeente?

Neem vooral geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en potentie van QR-FIT in jouw gemeente.

Je kunt ons bereiken via het onderstaande contactformulier, mail of via telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +316 280 760 06
Contactformulier

Meer informatie? Download onze brochure!

  De unieke beweegroutes van QR-FIT zijn breed in te zetten voor de gehele maatschappij. Bekijk wat QR-FIT voor jouw gemeente kan doen!  

Heb je vragen?

Stel ze gerust.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.

11 + 11 =