Coaches

Samen krijgen we heel Nederland in beweging. Met gratis tools die jij als coach kunt inzetten, maakt QR-FIT jouw werk makkelijker en leuker. Wil je meer weten over hoe je als Coach QR-FIT kunt gebruiken? Neem dan gratis deel aan één van onze webinars voor Coaches!

Beweegrichtlijn

Met de beweegrichtlijn als leidraad werken we samen aan een gezonder en vitaler Nederland. Jij als coach kan waardevolle tijd besparen en je eigen teams beheren met behulp van de QR-FIT app!

Wat is de beweegrichtlijn?

"Het is echt waardevol om iets bij te dragen"

Joris Maier – JOGG Regisseur bij Gemeente Neder-Betuwe

"We zetten de QR-FIT route in om valpreventief in beweging te komen"

Julia van der Aa – Buurtsportcoach bij Fitmakers in Zwijndrecht

"Door QR-FIT worden onze beweegroutes aantrekkelijker voor jong en oud"

Kristian van den Nouwlant – Buurtsportcoach bij JIBB+ in Helmond

Fysieke QR-FIT route

Een fysieke route werkt als motivator en sociale ontmoetingsplaats voor mensen in jouw gemeente. De route verhoogt betrokkenheid en sociale cohesie. Wil jij de mooiste wandelroutes van jouw gemeente voorzien van onze duurzame QR-FIT palen?

Al meer dan 70 gemeenten gingen jouw voor!

Een route in jouw gemeente realiseren

 

QR-FIT les

 Bespaar tijd

Door bij iedere oefening je eigen niveau of het speciale programma voor senioren te kunnen kiezen, maken we in beweging blijven toegankelijk en leuk voor iedereen! Wil je als coach op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen QR-FIT, en weten welke nieuwe functionaliteiten je kunt gebruiken voor je trainingen?

Meld je dan hieronder gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Spreek onze

Community Builder

Lisa kan je alles vertellen over hoe jij als coach kunt bijdragen aan een gemeente met inwoners die aan de beweegrichtlijn voldoen.

Neem dus gerust contact op bij vragen over dit onderwerp!

lisa@qr-fit.nl

 06 41 51 59 46