QR-FIT Coach

Samen krijgen we heel Nederland in beweging. Ben jij buurtsportcoach, wandelcoach of lifestylecoach? Dan kun je gratis gebruik maken van de QR-FIT app om jouw eigen community te beheren!

Download hier de app

Volgens bewezen methodiek

Met de beweegrichtlijn als leidraad werken we samen aan een gezonder en vitaler Nederland. Jij als coach kan waardevolle tijd besparen en je eigen teams beheren met behulp van de QR-FIT app!

Wat is de beweegrichtlijn?

"Het is echt waardevol om iets bij te dragen"

Joris Maier – JOGG Regisseur bij Gemeente Neder-Betuwe

"We zetten de QR-FIT route in om valpreventief in beweging te komen"

Julia van der Aa – Buurtsportcoach bij Fitmakers in Zwijndrecht

"Door QR-FIT worden onze beweegroutes aantrekkelijker voor jong en oud"

Kristian van den Nouwlant – Buurtsportcoach bij JIBB+ in Helmond

 Gratis aanmelden

Maak onderdeel uit van de QR-FIT community als QR-FIT coach. Je kan routes beheren, complimenten sturen, teams beheren, aanmelden voor gratis webinars en gezamenlijke trainingen organiseren!

 Bespaar tijd

Door bij iedere oefening je eigen niveau of het speciale programma voor senioren te kunnen kiezen, maken we in beweging blijven toegankelijk en leuk voor iedereen! Wil je als coach op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen QR-FIT, en weten welke nieuwe functionaliteiten je kunt gebruiken voor je trainingen?

Meld je dan hieronder gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Spreek onze

QR-FIT Coach

Onze QR-FIT Coach Lisa kan je alles vertellen over hoe jij als coach kunt bijdragen aan een gemeente met inwoners die aan de beweegrichtlijn voldoen.

Neem dus gerust contact op bij vragen over dit onderwerp!

lisa@qr-fit.nl

 06 41 51 59 46