De gezondheid en vitaliteit van de burgers in jouw gemeente verhogen?

Sport en bewegen mogelijk maken in de openbare ruimte, wat voor iedereen toegankelijk is en de leefomgeving beweegvriendelijker maakt?

Dat kan met QR-FIT!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw gemeente kan betekenen?

Deze gemeenten waren jou al voor:

Jouw gemeente gezond en vitaal!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw gemeente kan betekenen?

Sluit aan bij de JOGG aanpak!

Het creëren van laagdrempelig sport- en beweegaanbod is essentieel voor het worden van een JOGG-gemeente. Het
JOGG-ambitieakkoord 2020-2025 wil inzetten op structurele en innovatieve ideeën. Mede daarom past QR-FIT goed binnen deze aanpak en het lokaal sportakkoord!

Kostenverlagend voor WMO!

QR-FIT werkt kostenverlagend voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Door sport- en beweegaanbod voor iedereen mogelijk maken wordt de bevolking gezonder en vitaler. Hierdoor kunnen inwoners langer thuis wonen!

Gebruiksvriendelijke app!

Het beweeggedrag van mensen wordt op een laagdrempelige manier verbeterd door in te spelen op de wensen, behoeften, technologische trends en ontwikkelingen. Met de gebruiksvriendelijke QR-FIT app is nu dè tool ontwikkeld die iedereen laagdrempelig in beweging brengt!

Gezondheidsbevorderend beweegconcept voor gemeenten

QR-FIT biedt een compleet gezondheid bevorderend beweegconcept. Dit bestaat uit fysieke beweegroutes met QR-codes in combinatie met de QR-FIT app. Bij het scannen van een QR-code vanuit de app word je doorverwezen naar een spierversterkende of conditionele oefening. Deze worden geïllustreerd middels een instructievideo en tekstuele uitleg, inclusief intensiteiten. Ze kunnen op 3 verschillende fitheidsniveaus worden uitgevoerd; beginner, gemiddeld en gevorderd. Doordat alle oefeningen eens per 24 uur rouleren is elke dag een unieke beweegervaring! QR-FIT is altijd te gebruiken, wanneer het jou uitkomt onder begeleiding van professionals. Middels de QR-FIT app wordt ingespeeld op optimaal gebruikersgemak!

Jouw gemeente gezond en vitaal!

Sporten bij een vereniging of sportschool vergt soms veel tijd, geld en motivatie. Het functionele en flexibele beweegaanbod van QR-FIT is hiervoor de oplossing, omdat het laagdrempelig is en weinig tijd kost. Ook is het bewezen dat bewegen in de buitenlucht gezonder is dan binnen. Sporten in de buitenlucht zorgt voor een fysieke en mentale boost. Een gezond lichaam is een gezonde geest, waardoor inwoners gezonder en vitaler zijn.

De unieke beweegroutes van QR-FIT zijn breed in te zetten voor de gehele maatschappij. Doordat QR-FIT beweegaanbod op maat kan maken sluiten de beweegroutes uitstekend aan bij de wensen en behoeften van jouw burgers. De beweegroutes zijn geschikt voor mensen van jong tot oud en zijn zowel wandelend als hardlopend af te leggen. Door de QR-FIT app die je uitdaagt om (meer) te bewegen en online begeleiding van professionals heb jij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging!