Valpreventie als integrale aanpak

QR-FIT biedt een speciaal programma dat gericht is op het waarborgen van het welzijn en het bevorderen van een actieve levensstijl van ouderen. Binnen dit programma werken we nauw samen met toegewijde fysiotherapeuten, ervaren huisartsen en enthousiaste buurtsportcoaches. 

Meer informatie over het traject

Het belang van wandelen

Een reis naar een gezonde toekomst

Dit innovatieve traject omvat een reeks bijeenkomsten die stakeholders en deelnemers meenemen op een avontuurlijke reis naar een gezondere toekomst. Ons doel is om het algehele welzijn te verbeteren van 50+ers, en periodiek te monitoren wat het effect is.

Het belang is gigantisch

“Ik heb vanuit mijn kennis en ervaring meegedacht in de ontwikkeling van het beweegaanbod en daarbij rekening gehouden met de verschillen in niveaus. QR-FIT heeft een uitgebreid activatie traject daarbij uitgewerkt om professionals uit de omgeving en de senioren zelf na een erkende interventie mee te nemen in de borging van valpreventie.”

Bekijk hier het hele interview

Stap voor stap onder begeleiding 

Het traject omvat een aantal live sessies, waarbij we met verschillende zorgaanbieders in de gemeente aan de slag gaan met beweegactiviteiten, analyses en evaluaties. Deelnemende organisaties ontvangen het Langer Vitaal keurmerk!

Neem contact op met ons 

Spreek onze

valpreventie specialist

Onze valpreventie specialist Peer kan je alles vertellen over dit speciale traject. Neem contact op of maak direct een afspraak.

Bekijk hier de valpreventie one pager

peer@qr-fit.nl

 06 24 60 53 38