Webinars

Komende periode geeft Community Builder Vincent Smallegange meerdere webinars voor alle coaches die met bewegen en ontmoeten bezig zijn. Tijdens deze webinar van slechts 15 tot 30 minuten vertelt Vincent alles over de gratis tools die in de QR-FIT app voor iedereen gratis in te zetten zijn. Na deze korte webinar heb jij als coach dus direct meer handvatten om bewegen en ontmoeten blijvend te stimuleren en de (fysieke/mentale) gezondheid te verbeteren. We verwelkomen je graag tijdens een van de onderstaande momenten!

18 juni: Hoe maak je als coach gebruik van QR-FIT voor jouw beweeggroepen? 

Wil jij als Coach meer te weten komen over hoe jij QR-FIT in kan zetten om gezondere en vitalere beweeggroepen te stimuleren? Meld je dan gratis aan voor de webinar op 18 juni om 16:00!

21 juni: Hoe maak je als coach gebruik van QR-FIT voor jouw beweeggroepen? 

Wil jij als Coach meer te weten komen over hoe jij QR-FIT in kan zetten om gezondere en vitalere beweeggroepen te stimuleren? Meld je dan gratis aan voor de webinar op 21 juni om 10:00!

25 juni: Hoe maak je als coach gebruik van QR-FIT voor jouw beweeggroepen? 

Wil jij als Coach meer te weten komen over hoe jij QR-FIT in kan zetten om gezondere en vitalere beweeggroepen te stimuleren? Meld je dan gratis aan voorde webinar op 25 juni om 16:00!

27 juni: Hoe maak je als coach gebruik van QR-FIT voor jouw beweeggroepen? 

Wil jij als Coach meer te weten komen over hoe jij QR-FIT in kan zetten om gezondere en vitalere beweeggroepen te stimuleren? Meld je dan gratis aan voor de webinar op 27 juni om 10:00!

Spreek onze

Community Builder

Voor vragen over de webinars en het aanmelden kun je onze Community Builder Vincent benaderen. Hij kan je alles vertellen over wat je kunt verwachten tijdens de webinars en hoe je je alvast kunt voorbereiden!

vincent@qr-fit.nl

 06 34 53 52 28