Een QR-FIT route in jouw gemeente

Gaat jouw gemeente voor fitte en vitale inwoners? Maak jij bewegen voor iedereen gratis en laagdrempelig beschikbaar? Dan is een QR-FIT route een waardevolle toevoeging aan jouw gemeente!

Vraag de brochure aan

Onderdeel van een beweegnetwerk

In Nederland zijn er ruim 70 gemeenten die hebben gekozen om QR-FIT in te zetten om de vitaliteit van hun inwoners te stimuleren! Met een QR-FIT route zorg je voor een doordachte borging van gezondheid, valpreventie en vitaliteit binnen je gemeente!  

Welke gemeenten gingen mij voor?

Het past erg goed met alles waar we mee bezig zijn”

“Ik ben zo enthousiast over de samenwerking en het concept van QR-FIT dat ik er reclame voor maak overal waar ik kom in het land. Ik vind het een concept dat op nog veel meer plaatsen uitgerold zou moeten worden!”

Bekijk de hele video

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Interesse in een route maar weet je niet wat je ervan kunt verwachten? Dit zijn de stappen die wij uitvoeren om samen een functionele QR-FIT route binnen je gemeente te realiseren!

1. Na goedkeuring van de offerte wordt, bij de route analyse op locatie, de route in kaart gebracht met lokale partners

2. Na de route analyse gaat QR-FIT aan de slag met de vormgeving en uitstraling van de route 

3. Bij goedkeuring van de route analyse worden de route en route uitbreidingen digitaal en fysiek geïmplementeerd

4. QR-FIT ondersteunt gedurende het hele traject met op maat gemaakte communicatiemiddelen en plannen

5. De QR-FIT route is bij plaatsing direct operationeel en beschikbaar in de app, lokale partners worden hierin meegenomen

6. In samenwerking met de activatie afdeling van QR-FIT wordt de opening van de route georganiseerd, dit is slechts het begin van onze integrale activatie campagne! 

Vraag de brochure aan voor meer informatie