Webinars

Onze Community Builder Vincent Smallegange geeft webinars voor iedereen die met bewegen en ontmoeten bezig is. Tijdens deze webinar van ongeveer 15 tot 30 minuten vertelt Vincent alles over het schaalbaar activeren en monitoren van beweeggroepen met QR-FIT. Na deze korte webinar heb je meer handvatten om bewegen en ontmoeten blijvend te stimuleren!

We verwelkomen je graag tijdens één van de onderstaande momenten!

18 oktober: Schaalbaar activeren en monitoren van beweeggroepen!

In deze webinar delen wij onze kennis, ervaringen en tools voor het activeren en monitoren van beweeggroepen. Meld je gratis aan voor de webinar op 18 oktober van 10:00 tot 10:30!

24 oktober: Webinar Schiedam partners

In deze webinar delen wij onze kennis, ervaringen en tools voor het activeren en monitoren van beweeggroepen in de gemeente Schiedam. Meld je gratis aan voor de webinar op 24 oktober van 19:00 tot 19:30!

7 november: Schaalbaar activeren en monitoren van beweeggroepen!

In deze webinar delen wij onze kennis, ervaringen en tools voor het activeren en monitoren van beweeggroepen. Meld je gratis aan voor de webinar op 7 november van 16:00 tot 16:30!

12 november: Schaalbaar activeren en monitoren van beweeggroepen!

In deze webinar delen wij onze kennis, ervaringen en tools voor het activeren en monitoren van beweeggroepen. Meld je gratis aan voor de webinar op 12 november van 16:00 tot 16:30!

21 november: Schaalbaar activeren en monitoren van beweeggroepen!

In deze webinar delen wij onze kennis, ervaringen en tools voor het activeren en monitoren van beweeggroepen. Meld je gratis aan voor de webinar op 21 november van 19:00 tot 19:30!

Spreek onze

Community Builder

Voor vragen over de webinars en het aanmelden kun je onze Community Builder Vincent benaderen. Hij kan je alles vertellen over wat je kunt verwachten tijdens de webinars en hoe je je alvast kunt voorbereiden!

vincent@qr-fit.nl

 06 34 53 52 28