a

Voor organisaties

QR-FIT voor zorginstellingen

Ben je klaar om een gezonde leefstijl aan te moedigen en in te zetten op preventie met jouw zorginstelling?

PREVENTIE

Beweging als preventie

Vitale mensen krijgen minder snel last van gezondheidskwaaltjes. Dankzij de QR-FIT beweegroutes kan beweging worden ingezet om gezondheidsklachten te voorkomen.

BEWEEGVRIENDELIJK

Een beweegvriendelijke omgeving voor patienten

Met QR-FIT draag je bij aan een beweegvriendelijke omgeving. Een beweegroute kan worden uitgevoerd door iedereen. Zo maak je het laagdrempelig voor medewerkers, omwonenden en patiënten om in beweging te komen.

VITALITEIT

Positieve gezondheid en vitaliteit

QR-FIT zorgt ervoor dat patiënten zo lang mogelijk vitaal blijven en motiveert mensen om in beweging te komen.

Een eigen beweegroute voor jouw zorginstelling?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over QR-FIT en de beweegmogelijkheden die wij jouw organisatie of bedrijf te bieden hebben.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier, de mail of via de telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +316 280 760 06

INZETBAARHEID

Een duurzame bijdrage aan de maatschappij

Lever een duurzame bijdrage aan de maatschappij door bij te dragen aan een beweegvriendelijke werk- en leefomgeving.

Ht beweegconcept op maat

Het beweegconcept bestaat uit een beweegroute met QR-codes en oefeningen. Deze kunnen worden geopend in de QR-FIT app. Elke QR-code bevat een nieuwe conditionele of spierversterkende oefening die de gebruiker uitdaagt om in beweging te komen. Elke oefening kan worden uitgevoerd op drie niveaus, waardoor iedereen op eigen niveau de route kan afleggen.

Ons team zorgt ervoor dat de route op maat gemaakt is en perfect aansluit op de wensen en behoeften van jouw zorginstelling. Hiervoor werken we graag samen met leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten.

De QR-FIT app

Onze app helpt je om in beweging te komen. In onze app zie je in één oogopslag alle beweegroutes en oefeningen die ieder op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Onze gevarieerde oefeningen worden elke dag aangepast. Zo is elke dag een unieke beweegervaring!

 

Download de app

Ben je benieuwd naar de QR-FIT beweegroutes? Neem eens een kijkje in onze app. De app is voor iedereen gratis te downloaden op de mobiele telefoon.

QR-FIT is toekomstbestendig

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. We nemen ons concept met regelmaat onder de loep en zijn constant bezig met het verbeteren van onze app.

QR-FIT is en blijft innovatief en toekomstbestendig. Op onze roadmap zie je snel welke ontwikkelingen je kunt verwachten.

Hoe werkt QR-FIT voor zorginstellingen?

Meer informatie? Download onze brochure!

 

Meer informatie over onze beweegroutes? Download onze brochure en bekijk wat QR-FIT voor jouw zorginstelling kan doen!