Vanaf nu kun je gratis besloten en openbare teams aanmaken in de app. Dit geeft nog meer mogelijkheden om samen in beweging te komen. Ook kun je ervoor kiezen om de uitdaging tegen elkaar aan te gaan. De punten die je verzamelt tijdens het bewegen, worden namelijk verwerkt in een ranglijst.

Met deze functie hopen we mensen nog meer te motiveren om in beweging te komen. Daarbij streven we naar het creëren van verschillende soorten communities, met ieder eigen interesses en waarden. Bijvoorbeeld wandelaars, hardlopers of beweeggroepen die een team aanmaken en zo samen in beweging te komen. Een fysieke route werkt als sociale ontmoetingsplaats. Dit bevordert sociale initiatieven en cohesie in de buurt!

Daarnaast geven wij (buurt) sportcoaches de mogelijkheid om een eigen beweeggroep te koppelen aan een QR-FIT Team. Met je eigen QR-FIT Team kun je efficiënt jouw beweeggroepen activeren. In het team ga je met elkaar de uitdaging aan om de actiefste deelnemer te worden in de ranglijst. Daarbij ga je ook als team de uitdaging aan met andere teams om het actiefste team te worden! Dit doe je door zo veel mogelijk activiteiten met de QR-FIT app te doen, zowel op QR-FIT beweegroutes als met je Eigen routes. Dit maakt het bewegen in groepen nog leuker en uitdagender!

We gaan de Teams functionaliteit steeds verder doorontwikkelen met bijvoorbeeld teamactiviteiten, een chatfunctie en het delen van je workouts! 

Join het algemene QR-FIT Team genaamd QR-Community!