a

Meer informatie

QR-FIT bij jou op school!

Klaar om bij jou op school een beweegvriendelijke studeer- en werkomgeving te creëren?

Hoe werkt QR-FIT voor scholen?

Hèt beweegconcept op maat

QR-FIT creëert beweegroutes op schoolpleinen of in de omgeving van de school. Langs onze beweegroutes vind je bordjes met QR-codes. Wanneer de bordjes gescand worden komt er een conditionele of spierversterkende oefening tevoorschijn die op ieders niveau aangepast kan worden. Met QR-FIT verhoog je de productiviteit van de studenten door
alleen of met elkaar in beweging te komen.

Onze beweegroutes worden voor jouw school op maat gemaakt en uitgezet door het QR-FIT team. Om de routes zo passend mogelijk te maken werken we graag samen met de LO-docenten bij jou op school.

De QR-FIT app

Onze app daagt je uit om in beweging te komen. Na het inloggen heb je direct een eenvoudig overzicht van alle beschikbare beweegroutes in Nederland. De oefeningen kunnen door iedereen worden uitgevoerd en zijn beschikbaar op drie verschillende niveaus. Onze oefeningen updates we elke dag, zo is elke dag een unieke beweegervaring!

 

Werking van de app

Onze app is gemakkelijk en gratis te downloaden op je mobiele telefoon. Download hem nu, en neem zelf een kijkje! 

Toekomstbestendig door doorontwikkeling

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. Ons concept is klaar voor de toekomst dankzij constante innovaties.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van QR-FIT? Bekijk dan de roadmap!

Beweegwet

Vanaf 2023 zijn scholen verplicht om minstens twee lesuren bewegingsonderwijs van totaal 90 minuten per week te verzorgen. Wij sluiten aan op de 2023 beweegwet en maken het gemakkelijk voor jouw school om aan de beweegwet te voldoen!


“Door een route te realiseren met video’s op maat konden we met de QR-FIT beweegroute inspelen op verschillende leeftijdsgroepen. Zo is de route te gebruiken van jong tot oud en wordt de beweegroute nu ook meegenomen in het lesprogramma van de school.”

Michèle Kooistra

Directeur, CBS De Ark Schipluiden

DIGITAAL

Een innovatief, digitaal beweegconcept

QR-FIT verzorgt een digitaal beweegconcept vol spelelementen. Dankzij onze beweegroutes worden studenten èn docenten uitgedaagd om meer te gaan bewegen.

PRODUCTIVITEIT

Verhoog productiviteit bij studenten en medewerkers

Door even afstand te nemen van het schoolwerk en fysiek aan de slag te gaan, verhoog je de productiviteit van de studenten. Dankzij QR-FIT worden docenten en studenten zich snel bewust van de positieve effecten van sporten en bewegen.

IMAGO

Creëer een aantrekkelijk imago voor studenten

Laat zien dat jouw school een gezonde levensstijl aanmoedigt en creëer een sportief imago voor jouw onderwijsinstelling. Daarnaast zijn de QR-FIT beweegroutes uitermate geschikt voor marketingdoeleinden.

DUURZAME BIJDRAGE

Een duurzame bijdrage aan de maatschappij

Lever een duurzame bijdrage aan de maatschappij door een beweegvriendelijke studeer- en werkomgeving te creëren!

Een QR-FIT beweegroute speciaal voor jouw school?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over QR-FIT en de beweegmogelijkheden die wij jouw school te bieden hebben.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier onderaan de site, de mail of via de telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +316 280 760 06
Contactformulier

Meer informatie? Download onze brochure!

 

Onze unieke beweegroutes zijn breed in te zetten en voor iedereen toegankelijk. Download onze brochure en lees meer over wat QR-FIT voor jouw school kan betekenen!

 

Heb je vragen?

Stel ze gerust.

Wij reageren altijd
binnen 24 uur op werkdagen.

11 + 11 =