a

Voor organisaties

Roadmap

✅     Het concept van QR-FIT is in basis uitgerold en heeft de prijs ‘nummer 1 onderneming van de HAN’ gewonnen. Op advies van de meest ervaren ondernemers van Nijmegen is QR-FIT sinds 9 juni 2020 een bedrijf geworden, met als doel laagdrempelig bewegen voor iedereen mogelijk te maken.

✅     QR-FIT heeft haar eerste definitieve samenwerking te pakken voor het realiseren van een beweegroute. Healthclub Juliën ziet mogelijkheden voor een beweegroute op het bootcampterrein.

✅     QR-FIT geeft haar eerste echte try-out in beweegpark ‘In het Riet’ in Kesteren. Dit wordt in samenwerking gedaan met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en Prima voor Elkaar.

✅     QR-FIT wint de Student Business Award 2020 van het Rijk van Nijmegen en krijgt hierbij de titel ‘beste studentenbedrijf van Nijmegen’. Ook mogen we hierdoor een half jaar bij Startup Nijmegen zitten.

✅     QR-FIT krijgt haar eigen Webapp. Zo wordt er nog meer gebruikersgemak gecreëerd bij het gebruiken van de beweegroutes.

✅     QR-FIT is toe aan vernieuwing en krijgt een nieuw logo. Het logo wordt ontworpen door We Make Designs en heeft een mooie dubbele betekenis.

✅     Nederland gaat in lockdown en ook de sportscholen en verenigingen gaan dicht. Daarom worden er in samenwerking met Healthclub Juliën 10 beweegroutes gerealiseerd in de gemeente Neder-Betuwe, Tiel en Buren. Dit biedt mensen de mogelijkheid om te gaan sporten in de lockdown.

✅     QR-FIT krijgt haar eigen app! In samenwerking met Qbus in Apeldoorn wordt de QR-FIT app gerealiseerd. Dit zorgt voor nog meer gebruikersgemak en biedt dè tool om op je eigen fitheidsniveau te bewegen.

✅     QR-FIT heeft de Top Ondernemers Regeling (TOR) status gekregen binnen de HAN! Dit is weer een mooie erkenning voor het bedrijf.

✅     QR-FIT krijgt een compleet nieuwe website! De nieuwe site zal beter de identiteit van QR-FIT uitstralen en je kan in één oogopslag zien waar je een beweegroute kan lopen.

✅     De QR-FIT app is live en kan nu in de Appstore en Google Play Store gratis worden gedownload.

✅     Het team van QR-FIT wordt uitgebreid door het aannemen van haar eerste werknemer. Volgende maand wordt het team weer uitgebreid. Het team bestaat nu uit 4 personen.

✅     QR-FIT realiseert haar eerste route op een recreatiepark! 5 sterren recreatiepark TerSpegelt in Eersel ziet de waarde in van het beweegconcept.

✅     QR-FIT wint de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat en wint hiermee een geldbedrag van 20.000 euro voor het doorontwikkelen van de dienst. Dit is de mooiste erkenning tot nu toe.

✅     QR-FIT verbetert haar beweegaanbod door nieuwe oefeningen en beweegvideo’s met professioneel apparatuur. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienst waardoor het aantrekkelijker wordt.

✅     QR-FIT lanceert de vernieuwde app met veel nieuwe features! Het is nu mogelijk om je live locatie te tracken, bij te houden hoeveel bordjes je scant, leuke berichten te ontvangen bij het voltooien van beweegroutes èn je activiteiten te delen op social media.

✅     QR-FIT heeft haar eigen kantoorruimte in Druten! Na lang werken vanuit huis is de Westerpoort Experience nu de thuishaven van QR-FIT.

✅     QR-FIT rolt het beweegconcept uit door heel Nederland en er stromen veel opdrachten binnen. Ook de nieuwe mogelijkheden om routes geheel op maat te maken worden veel afgenomen.

✅     QR-FIT wil de app nog uitdagender maken en voegt daarom spelelementen toe. Verdien punten en beloningen door beweegroutes te lopen, bordjes te scannen en activiteiten te delen. Ook krijgen gebruikers een eigen profielpagina waarop ze hun beweeggedrag kunnen monitoren.

✅     QR-FIT implementeert paal- en afnemersspecifieke roulatiesystemen door beweegvideo’s op maat op te nemen door heel Nederland. De verscheidenheid aan oefeningen wordt veel groter en bestaande faciliteiten worden massaal gekoppeld aan de beweegroutes.

💡     QR-FIT is aan het kijken om naast het individu ook meer in te gaan spelen op het sporten in groepen. Zo kunnen de beweegroutes nog meer impact creëren en stimuleert het ook sociale contacten.

💡     QR-FIT maakt het voor verschillende partijen mogelijk om partner te worden. Zo krijgen zij meer mogelijkheden met betrekking tot de beweegroutes van QR-FIT.

💡     Naast een uitgelezen aanbod te hebben ontwikkeld voor de leeftijdscategorie 12 tot en met 80 jaar gaat QR-FIT ook kijken naar iets specifieks om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Zo wordt gekeken om ook kinderen van 6 tot en met 12 te laten bewegen op school of in de openbare ruimte.

💡     QR-FIT gaat uitbreiden naar het buitenland! Naast het realiseren van beweegroutes in Nederland wordt het beweegconcept ook uitgerold in onze buurlanden België en Duitsland.

Bekijk het QR-FIT nieuws!