a

Voor organisaties

QR-FIT in jouw recreatiepark

Een (extra) sportieve faciliteit aanbieden op jouw camping of recreatiepark? QR-FIT heeft precies waar jij naar opzoek bent.

★★★★★

‘Bij recreatiepark Ter Spegelt vinden we het belangrijk dat mensen de ruimte krijgen om te bewegen. Met de QR-FIT beweegroute krijgt iedereen de mogelijkheid om te bewegen op eigen niveau. Hierdoor past QR-FIT zo goed bij Ter Spegelt.’

Dorien Verschuijten – Recreatiepark Ter Spegelt

FACILITEITEN

Stimuleer het gebruik van bestaande faciliteiten

Maak recreatief sporten mogelijk in en om jouw camping of recreatiepark, door sportfaciliteiten te betrekken binnen een QR-FIT route.

BREED INZETBAAR

Een flexibel en breed inzetbaar concept

QR-FIT maakt sporten toegankelijk voor iedereen. Van de tieners tot de meeste senioren bezoekers van de camping, QR-FIT is breed inzetbaar. Zo maakt jouw camping sporten en bewegen mogelijk voor alle bezoekers.

IMAGO

Boost het imago van jouw reacreatiepark

De QR-FIT beweegroutes kunnen gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Ze zijn uitermate geschikt om op te nemen in de folder of advertentie van de camping. Haal potentiële vitale gasten over de streep met een breed aanbod van beweegroutes en oefeningen.

DUURZAME BIJDRAGE

Een duurzame bijdrage aan de maatschappij

Lever een duurzame bijdrage aan de maatschappij door op jouw camping meer ruimte te bieden aan sport en beweging.

Een eigen beweegroute voor jouw recreatiepark?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over QR-FIT en de beweegmogelijkheden die wij jouw organisatie of bedrijf te bieden hebben.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier, de mail of via de telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +31 487 52 1001

Deze recreatieparken gingen jou voor!

Hét beweegconcept op maat

Met QR-FIT loop of ren je langs een beweegroute die speciaal is uitgezet naar de wensen en behoeften van jouw camping of recreatiepark. Langs deze route staan bordjes met QR-codes. Elke keer als je een QR-code scant, komt er een conditionele of spierversterkende oefening tevoorschijn. Deze kun je op drie verschillende niveaus uitvoeren. Iedereen kan dus meedoen met de beweegroute!

Om de route zo perfect mogelijk in te richten voor jouw camping of recreatiepark werkt ons team nauw samen met bijvoorbeeld de HR-manager, het marketingteam en animatieteam van jouw recreatiepark of camping.

De QR-FIT app

Onze app moedigt je aan om in beweging te komen. In onze app zie je al snel het overzicht van alle beweegroutes. Onze oefeningen zijn op drie verschillende niveaus uit te voeren. Langs de QR-FIT beweegroutes vind je elke dag nieuwe oefeningen, waardoor elke dag een unieke beweegervaring is.

 

Download de app

Benieuwd geworden? Download de app! De app is voor iedereen gratis te downloaden op de mobiele telefoon.

QR-FIT is toekomstbestendig

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. Ons concept is klaar voor de toekomst dankzij de constante verbeteringen die we doorvoeren.

Benieuwd naar al onze plannen? Bekijk dan de roadmap!

Hoe werkt QR-FIT voor recreatieparken?

Meer informatie? Download onze brochure!

Klaar voor een eigen beweegroute van QR-FIT? Download onze brochure en kom alles te weten over de mogelijkheden van QR-FIT voor jouw camping of recreatiepark!