a

Voor organisaties

Recordaantal plaatsingen QR-FIT beweegroutes in een maand

door | 31 mrt, 2022

In de maand Maart van 2022 heeft QR-FIT een recordaantal beweegroutes gerealiseerd in de gemeenten Ouder-Amstel, Diemen, Westvoorne, Hellevoetsluis en Nijmegen. In totaal bestaan deze uit 60 palen met QR-codes.

Veel gemeenten zijn geïnteresseerd in het beweegconcept van QR-FIT. Met de beoogde doorontwikkelingen wordt het als maar interessanter voor onder anderen gemeenten, bedrijven, scholen en recreatieparken. Beweegroutes van QR-FIT kunnen gratis gebruikt worden door iedereen en worden door heel Nederland uitgezet.

In de maand Maart is de Nederlandse grond in totaal 60 QR-FIT palen rijker. In gemeente Ouder-Amstel zijn 16 palen geplaatst. 1 route in Duivendrecht van 8 palen en 1 route van 8 palen in Ouderkerk aan de Amstel. In gemeente Diemen zijn rond het nieuwe sportpark 10 palen geplaatst die dienen als 1 beweegroute. In gemeente Westvoorne zijn in zowel Rockanje als Oostvoorne een beweegroute geplaatst van beide 6 QR-FIT palen. Gemeente Hellevoetsluis heeft een beweegroute van 12 palen door de oude haven en gemeente Nijmegen heeft in opdracht van het ROC Nijmegen een beweegroute van 10 palen staan. Er zijn dus in totaal 7 routes geplaatst in 1 maand, dit is het record aantal plaatsingen van QR-FIT beweegroutes in een maand.

De laatstgenoemde beweegroute in Nijmegen is een speciale. QR-FIT is ontstaan vanuit de opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen en dit was ook de eerste thuishaven van het bedrijf, namelijk StartUp Nijmegen. Hier is QR-FIT groot geworden en het is dus een mooie locatie voor een beweegroute.Om alle routes te bekijken kan je de QR-FIT app downloaden of een kijkje nemen op de site: https://qr-fit.nl/routes

Meer QR-FIT nieuws