QR-FIT heeft de Top Ondernemers Regeling (TOR) verkregen vanuit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Met hun bedrijf QR-FIT hebben Mees Roppe, Jimmy Spies en Gerjan van Stralen deze status verkregen.

Afkomst

QR-FIT is ontstaan vanuit de onderwijseenheid (OWE) de Ondernemende Sportkundige. Het vaak laat studenten in groepen een vernieuwend concept bedenken en dit uitwerken. Uiteindelijk zijn 3 studenten met het bedachte concept daadwerkelijk de markt op gegaan onder de naam QR-FIT. Het plan werd door de meest ervaren ondernemers van Nijmegen beoordeeld met een 9. Wat een stimulans was voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

TOR

De TOR is een initiatief vanuit de HAN waarbij studenten naast hun studie makkelijker een onderneming op kunnen zetten. De regeling helpt om de opleiding beter te kunnen combineren met het opbouwen van een eigen bedrijf, wat de kans vergroot op een succesvolle onderneming. Het Han Centrum voor Ondernemerschap stimuleert studenten om te ondernemen, de TOR regeling is een gevolg van deze missie. Het maakt niet uit welke studie je volgt of in welke fase van de studie je zit, zelfs tot 3 jaar na het afstuderen kan het Centrum voor Ondernemerschap wat voor je betekenen.

Kijk wat het HAN Centrum voor Ondernemerschap voor jou te bieden heeft via de link: https://www.han.nl/over-de-han/organisatie/bedrijfsonderdelen/centrum-voor-ondernemerschap/