a

Voor organisaties

Over QR-FIT

Als marktleider op het gebied van beweegroutes is QR-FIT een succesvol, ambitieus en dynamisch bedrijf met een uniek concept. We bieden een innovatief en laagdrempelig beweegconcept dat zowel uitdagend als haalbaar is voor iedereen.

Het maatschappelijke belang van in beweging komen en blijven is groot. Door gezonder te leven voorkom je complicaties en voel je je mentaal sterker. Je bereikt meer en ontwikkelt vaardigheden die je leven waardevoller maken.

Om deze reden werken wij elke dag aan gezondere en vitalere mensen!

Missie

Met de nieuwste technologie en door samenwerking met partners brengen we de samenleving in beweging. Op elk niveau en altijd laagdrempelig.

We creëren een beweegvriendelijke leefomgeving die inspireert en motiveert!

Visie

Door meer en beter te bewegen creëren we een gezondere samenleving. QR-FIT maakt bewegen mogelijk voor iedereen!

Winnaar Stimuleringsprijs

QR-FIT wint de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat en wint hiermee een geldbedrag van 20.000 euro voor het doorontwikkelen van de dienst!

Deze mooie erkenning heeft geresulteerd in vele doorontwikkelingen!

Winnaars Student Business Award

Wij mogen ons winnaar noemen van de ‘Student Business Award 2020’ en hebben de titel tot beste studenten bedrijf in Nijmegen gekregen!

Top Ondernemers Regeling

De top ondernemers regeling is er voor studenten die na(ast) de studie een succesvolle onderneming willen opzetten. Deze regeling maakt de combinatie tussen studeren en ondernemen makkelijker, wat de groei van de onderneming enorm stimuleert.

QR-FIT is er voor en door heel Nederland!

Sporten en bewegen is onwijs belangrijk. Het draagt bij aan een positieve gezondheid, werkt preventief en kan ingezet worden om de motivatie en productiviteit te verhogen. QR-FIT creëert een beweegvriendelijke omgeving voor iedereen en speelt direct in op de positieve effecten van sporten en bewegen in de openbare ruimte.

In samenwerking met andere professionals van verschillende vakgebieden creëert QR-FIT dé beweegmogelijkheid voor iedereen!

Ontmoet het team:

Gerjan van Stralen

Founder QR-FIT

Strateeg & Implementatieadviseur

“Het is mijn passie om mensen (samen) in beweging te brengen om zo de gezondheid en vitaliteit te verbeteren!”

Max Walta

Implementatieadviseur

“Voor mij is sport een drijfveer omdat het groei faciliteert, zowel fysiek als mentaal. Persoonlijke groei door beweging resulteert in professionele groei op je werk!”

Twan van Stralen

Innovator & Operationeel Manager

“Met mijn kennis over sport en het menselijk lichaam help ik graag mensen om meer in beweging te komen!”

Robin Koedam

Implementatieadviseur

“De vitaliteit en beweging van mensen is voor mij erg belangrijk. Met mijn passie en ervaring in de sport zet ik me graag in voor zowel mentale als fysieke gezondheid!”

Sanne van Kampen

Activatie Medewerker

“Het zien van een lach op iemands gezicht door sport en bewegen maakt mij erg gelukkig! Daarom vind ik het leuk om mijn passie over te kunnen brengen en mensen hiermee te activeren tot beweging.”

Lotte Reuling

Content Creator

“Door het maken van leuke en aantrekkelijke content wil ik het positief beeld van sporten en bewegen overbrengen bij andere mensen!”

Mick Wiendels

Adviseur Conceptontwikkeling

“Sporten betekent veel voor mijn ontwikkeling. Ik vind het mooi om andere mensen dezelfde ontwikkeling te zien doormaken en draag hier daarom graag aan bij!”

Eline Broos

Implementatieadviseur

“Met mijn ervaring in de sales en het ambitieuze team van QR-FIT hoop ik heel Nederland in beweging te kunnen brengen!

Volg QR-FIT op Social Media

Het laatste QR-FIT nieuws