Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Wil jij als bedrijf sport en bewegen mogelijk maken voor medewerkers op het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving? Of in de openbare ruimte rondom het bedrijfsterrein, ook voor alle burgers?

Dat kan met QR-FIT!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw bedrijf kan betekenen?

Deze bedrijven waren jou al voor:

Jouw bedrijf in de spotlights!

Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Als bedrijf kan jij sport en bewegen mogelijk maken voor alle medewerkers op of rondom het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving.

Dit zorgt voor…

    …een fris en gezond imago!

…naamsbekendheid!

    …maatschappelijke betrokkenheid!

…een verbeterde uitstraling!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Als bedrijf kan jij sport en bewegen mogelijk maken voor alle medewerkers in het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving.

Dit zorgt voor…

  •    …een fris en gezond imago!
  • …naambekendheid!
  •    …maatschappelijke betrokkenheid!
  • …een verbeterde uitstraling!

Verhoogt en verbetert

Vitaliteit
Motivatie en flexbiliteit
Productiviteit

Verlaagt en vermindert

Psychische klachten
Overgewicht
Ziekteverzuim

Verhoogt

en

verbetert

Verlaagt

en

vermindert

Vitaliteit

Motivatie en flexibiliteit

Productiviteit

Het belang van een gezond en vitaal leven wordt steeds belangrijker. Voldoende lichaamsbeweging heeft talloze voordelen en zorgt onder meer voor een verbeterde kwaliteit van leven, verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en verschillende chronische aandoeningen.

QR-FIT creëert een gezonde en vitale leef- en werkomgeving waarbij op een laagdrempelige en innovatieve manier gestreefd wordt naar voldoende lichaamsbeweging voor iedereen. Een gezond lichaam zorgt voor veerkracht, hogere productiviteit, vermindering van mentale klachten en een daling in het ziekteverzuim.

Psychische klachten

Overgewicht

Ziekteverzuim

Gezondheidsbevorderend beweegconcept voor bedrijven

De QR-FIT beweegroutes zijn buiten op bedrijfsterreinen, binnen in bedrijfspanden en in de openbare ruimte rondom te plaatsen. QR-FIT gaat voor gezondere en vitalere werknemers en wilt de kwaliteit van leven/werken verbeteren. Om productieve en veerkrachtige medewerkers te creëren is het stimuleren van bewegen essentieel. Het zorgt voor daling in het ziekteverzuim, overgewicht en stress van werknemers. Daarnaast is er ook een stijging te zien is in de motivatie van de werknemers, de productiviteit en het bedrijfsmerk. QR-FIT biedt dé mogelijkheid voor medewerkers om (meer) te bewegen en inactief gedrag te doorbreken, waardoor de prestaties van medewerkers zullen verbeteren!

Jouw bedrijf in de spotlights!

QR-FIT kan breed ingezet worden voor de maatschappij door het creëren van unieke beweegroutes. Doordat QR-FIT de mogelijkheid biedt om het beweegaanbod op maat te maken sluiten de beweegroutes uitstekend aan bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. De beweegroutes zijn geschikt voor mensen van jong tot oud en ze zijn zowel wandelend als hardlopend af te leggen!

Bedrijven gebruiken QR-FIT om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers te verbeteren, om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en om het imago te verbeteren doordat de beweegroutes de uitstraling van jouw bedrijf krijgen! Naast dat elke gecreëerde beweegroute een eigen routenaam heeft, is deze in de QR-FIT app en op de site ook te herkennen aan het logo van jouw bedrijf. Middels een try-out event wat wij organiseren, zetten wij jouw bedrijf in de spotlights!

Recensies en ervaringen

Healthclub Juliën

Healthclub Juliën is dé plek voor groepslessen, outdoor fitness en unieke trainingsconcepten. Bij Healthclub Juliën ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten behalen.

Door het faciliteren van verschillende QR-FIT beweegroutes en het leveren van Buurtsportcoaches is Healthclub Juliën erg maatschappelijk betrokken. Hierdoor wordt er een gratis beweegaanbod gecreëerd in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel!

Cosyclub Juliën

Cosyclub Juliën is een exclusief sportcentrum in Tiel, dat diverse mogelijkheden biedt met betrekking tot sporten en bewegen. Bij Cosyclub Juliën kan je genieten van meer dan 35 uur groepslessen per week, waar persoonlijke aandacht altijd vooraan staat!

Cosyclub heeft gekozen voor een QR-FIT route in Tiel om de drempel voor niet-leden zo laag mogelijk te maken en leden een extra tool te bieden met begeleiding te sporten. Volgens Jurian is een QR-FIT route een win-win situatie voor alle partijen!