a

Voor organisaties

QR-FIT voor jouw bedrijf of organisatie

Gemotiveerde, gezonde collega’s en een duurzaam bedrijfsimago?

★★★★★

“Door het aanleggen van de QR-FIT beweegroute hebben medewerkers en omwonenden de mogelijkheid om laagdrempelig te bewegen. Het mooie is dat we de route vanaf het bedrijventerrein hebben gekoppeld aan een park. We merken dat omwonende op de zondag hierdoor ook naar ons bedrijventerrein komen!”

Petra Pluimers – Bedrijvenpark Rijnsweerd

★★★★★

‘Na een aantal hele leuke gesprekken met QR-FIT  bleek dat onze doelstellingen haarfijn op elkaar aansluiten. De samenwerking verliep uitstekend door de goede communicatie, transparantie en helderheid. We kijken uit naar een vervolg van de samenwerking!’ 

Patrick Melchiors – Aruba Tourism Authority

★★★★★

‘Door het faciliteren van verschillende QR-FIT beweegroutes en het leveren van buurtsportcoaches is Healthclub Juliën maatschappelijk erg betrokken. Hierdoor wordt er een gratis beweegaanbod gecreëerd in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel!’

Juliën van der Slikke – Healthclub Juliën

PRODUCTIVITEIT

Productiviteit en ziekteverzuim

Vitale collega’s melden zich minder vaak ziek en zijn over het algemeen productiever. Met QR-FIT verbetert u de productiviteit en verlaag je het ziekteverzuim binnen de organisatie.

IMAGO

Verbeter het imago van jouw bedrijf

Het gebruik van QR-FIT binnen je organisatie is niet alleen voordelig voor de werknemers, het zal ook het imago van de organisatie een boost geven. De QR-FIT beweegroutes zijn perfect in te zetten voor marketingdoeleinden.

INZETBAARHEID

Een duurzame inzetbaarheid

QR-FIT speelt in op het belang van duurzame inzetbaarheid door een beweegvriendelijke leef- en werkomgeving te creëren.

Een eigen beweegroute voor jouw bedrijf of organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over QR-FIT en de beweegmogelijkheden die wij jouw organisatie of bedrijf te bieden hebben.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier, de mail of via de telefoon.

QR-FIT

Mail: info@qr-fit.nl
Telefoon: +31 487 52 1001
Contactformulier

Deze bedrijven gingen jou voor!

Hét beweegconcept op maat

QR-FIT is een gezondheid bevorderend beweegconcept waarbij beweegroutes op maat worden uitgezet voor jouw bedrijf of organisatie.

Het beweegconcept bestaat uit een beweegroute met QR-codes en oefeningen. Deze kunnen worden geopend in de QR-FIT app. Elke QR-code bevat een nieuwe conditionele of spierversterkende oefening die de gebruiker uitdaagt om in beweging te komen. Elke oefening kan worden uitgevoerd op drie niveaus, waardoor iedereen op eigen niveau de route kan afleggen.

Onze beweegroutes zijn maatwerk en worden met aandacht gemaakt door het QR-FIT team. We werken hiervoor samen met de toegewezen eindverantwoordelijke binnen jouw bedrijf of organisatie.

De QR-FIT app

Wij motiveren jouw werknemers om in beweging te komen. In onze app zie je in één oogopslag alle beweegroutes en oefeningen die ieder op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Onze gevarieerde oefeningen worden elke dag aangepast. Zo is elke dag een unieke beweegervaring!

 

Download de app!

Benieuwd geworden naar onze app? Download hem helemaal gratis een neem een kijkje!

QR-FIT is toekomstbestendig

We zijn continu bezig met het verbeteren van QR-FIT. We nemen ons concept met regelmaat onder de loep en zijn constant bezig met het verbeteren van onze app.

QR-FIT is en blijft innovatief en toekomstbestendig. Op onze roadmap zie je snel welke ontwikkelingen je kunt verwachten.

Hoe werkt QR-FIT voor bedrijven?

Meer informatie? Download onze brochure!

In onze brochure vind je alle informatie die je moet weten over QR-FIT en onze beweegroutes.

Ben je er klaar voor om jouw bedrijf of organisatie in beweging te brengen? Download de brochure dan nu en zet de eerste stap!