Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Wil jij als bedrijf sport en bewegen mogelijk maken voor medewerkers op het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving? Of in de openbare ruimte rondom het bedrijfsterrein, ook voor alle burgers?

Dat kan met QR-FIT!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw bedrijf kan betekenen?

Deze bedrijven waren jou al voor:

Jouw bedrijf in de spotlights!

Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Als bedrijf kan jij sport en bewegen mogelijk maken voor alle medewerkers op of rondom het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving.

Dit zorgt voor…

    …een fris en gezond imago!

…naamsbekendheid!

    …maatschappelijke betrokkenheid!

…een verbeterde uitstraling!

Ons aanbod

Ben jij benieuwd wat QR-FIT voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wil jij als bedrijf meer raakvlakken krijgen met sport en bewegen?

Als bedrijf kan jij sport en bewegen mogelijk maken voor alle medewerkers in het bedrijfsterrein om zo in te zetten op een gezonde werk- en leefomgeving.

Dit zorgt voor…

  •    …een fris en gezond imago!
  • …naambekendheid!
  •    …maatschappelijke betrokkenheid!
  • …een verbeterde uitstraling!

Verhoogt en verbetert

Vitaliteit
Motivatie en flexbiliteit
Productiviteit

Verlaagt en vermindert

Psychische klachten
Overgewicht
Ziekteverzuim

Verhoogt

en

verbetert

Verlaagt

en

vermindert

Vitaliteit

Motivatie en flexibiliteit

Productiviteit

Het belang van een gezond en vitaal leven wordt steeds belangrijker. Voldoende lichaamsbeweging heeft talloze voordelen en zorgt onder meer voor een verbeterde kwaliteit van leven, verlaagt de kans op hart- en vaatziekten en verschillende chronische aandoeningen.

QR-FIT creëert een gezonde en vitale leef- en werkomgeving waarbij op een laagdrempelige en innovatieve manier gestreefd wordt naar voldoende lichaamsbeweging voor iedereen. Een gezond lichaam zorgt voor veerkracht, hogere productiviteit, vermindering van mentale klachten en vermindering van ziekteverzuim.

Psychische klachten

Overgewicht

Ziekteverzuim

Gezondheidsbevorderend beweegconcept voor bedrijven

De QR-FIT beweegroutes zijn zowel buiten op bedrijfsterreinen als binnen in bedrijfspanden en in de openbare ruimte rondom het bedrijfspand te plaatsen. QR-FIT gaat voor gezondere en vitalere werknemers en wilt de kwaliteit van leven/werken verbeteren. Om productieve en veerkrachtige medewerkers te creëren, is het stimuleren van bewegen en het doorbreken van inactief gedrag essentieel. Het zorgt voor daling in het ziekteverzuim, overgewicht van werknemers en stress. Daarnaast is er ook een stijging te zien is in de motivatie van de werknemers, de productiviteit en het bedrijfsmerk. QR-FIT biedt dé mogelijkheid voor medewerkers om (meer) te bewegen en inactief gedrag te doorbreken, waardoor de prestaties van medewerkers zullen verbeteren!

Jouw bedrijf in de spotlights!

QR-FIT is een dienst die breed ingezet kan worden voor de maatschappij door het creëren van unieke beweegroutes. Deze beweegroutes kunnen zowel ‘outdoor’ als ‘indoor’ gecreëerd worden door de grote variatie aan beweegoefeningen en verschillende roulatiesystemen. Doordat QR-FIT de mogelijkheid biedt om het beweegaanbod op maat te maken sluiten de beweegroutes uitstekend aan bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. De beweegroutes zijn geschikt voor mensen van jong tot oud, daarnaast zijn de beweegroutes zowel wandelend als hardlopend af te leggen!

Bedrijven gebruiken QR-FIT om de gezondheid/vitaliteit van medewerkers te verbeteren en om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten. Doordat de beweegroutes de uitstraling van het bedrijf krijgen, kan het ook gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf vermeld wordt op onze website en in de app. Naast dat elke gecreëerde beweegroute een eigen routenaam heeft, is deze in de QR-FIT app ook te herkennen aan het logo van jouw bedrijf. Samen met een try-out event wat wij organiseren, zetten wij jouw bedrijf in de spotlights!

Recensies en ervaringen

Healthclub Juliën

Healthclub Juliën is dé plek voor groepslessen, outdoor fitness en unieke trainingsconcepten. Bij Healthclub Juliën ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten behalen.

Door het faciliteren van tien QR-FIT beweegroutes en het leveren van Buurtsportcoaches is Healthclub Juliën erg maatschappelijk betrokken. Hierdoor wordt er een gratis sportfaciliteit gecreëerd in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Tiel!

Cosyclub Juliën

Cosyclub Juliën is een exclusief sportcentrum in Tiel, dat diverse mogelijkheden biedt met betrekking tot sporten en bewegen. Bij Cosyclub Juliën kan je genieten van meer dan 35 uur groepslessen per week, waar persoonlijke aandacht altijd vooraan staat!

Cosyclub heeft gekozen voor een QR-FIT route in Tiel om de drempel voor niet-leden zo laag mogelijk te maken en leden een extra tool te bieden met begeleiding te sporten. Volgens Jurian is een QR-FIT route een win-win situatie voor alle partijen!